de Massamoord van Bandar Buat

Nederlandse Luchtmacht bombardeerde druk bezochte markt op Sumatra.

Veteraan Jacky de Lange van Bataljon Zeeland:

“Op deze plek in Bandar Buat, staan we op een plaats waar ik niet durf zeggen dat ik Nederlander ben en zeker niet dat ik veteraan ben. Hier is iets gebeurd, dat vergeet je je hele leven niet meer. En het woord neem ik voor mijn eigen rekening, het was gewoon een oorlogsmisdaad.

Verder lezen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s